14 November, 2014

Philips SteamCleaner Multi

Jag är en Buzzador och är med i en kampanj för Philips SteamCleaner Multi.


Jag har under en tid provat Philips SteamCleaner Multi och har många positiva erfarenheter av denna. Det var lätt att rengöra en smutsig krage på en yllejacka och alla vita dörrar blev som nya efter att jag kört över dem med Philips SteamCleaner Multi.

Alla saker har nackdelar och att inte påtala dem skulle vara oseriöst. Jag saknar en upphängningsanordning och jag tycker att vattenbehållaren är för liten.

Vad är en Buzzador kanske du undrar över. Det är en hemsida som då och då kommer ut med olika produkter som du får köpa lite billigare emot att du provar dem och ger ett utlåtande. Jag har testat ett antal saker och har hitintills inte blivit besviken någon gång.

Testa själv det kostar dig inget och du kan lämna när du vill. www.buzzador.com

https://www.youtube.com/watch?v=lb2pB1IjhD0

Renare hem med ånga
Minns du tiden då du skrubbade hemmet för hand med hjälp av trasor och kemikalier? Med din nya steamer får du ett renare och mer hygieniskt resultat.

BUZZIDÉ - Under en månad är du produkttestare för Philips SteamCleaner Multi. Det innebär att du ska prova och buzza steamern. Dela din ärliga åsikt med vänner, familj och kollegor. Du kan även tipsa om och recensera produkten via omdömen online och i sociala medier som t.ex. Facebook, Instagram och bloggar.

Hygieniskt, tidseffektivt och miljövänligt Med Philips SteamCleaner Multi avlägsnar du svåra fläckar, smuts och fett samtidigt som den heta ångan dödar upp till 99,9 % av bakterierna. Du kan justera ångmunstycket i två lägen så att det passar hemmets alla tänkbara vinklar och vrår - även svåråtkomliga ställen som till exempel ventilationslock. Läs mer om Philips SteamCleaner Multi
Så fungerar det Philips SteamCleaner Multi är perfekt för hemmets olika behov. Du kan till exempel ångtvätta badrum, spishällar, ugnsplåtar, kakel och spiskåpor. Rengöringsmedel är inte nödvändigt - det enda du behöver är ånga. 
BUZZFAKTA 100 % kemikaliefri rengöring
Hygieniskt - ånga dödar upp till 99,9 % av alla bakterier
Enkel att använda och förvara
Tar bort även svåra fläckar som t.ex. olja
2 tvättbara mikrofiberkuddar ingår
Rengör enkelt svåra fläckar och olja från släta ytor
Ångmunstycke för vinklar och trånga hörn
Sladdlängd 2,5 meter

No comments: